Over Memoblokken.nl

Welkom op Memoblokken.nl! De webshop waar u snel en eenvoudig uw bedrukte en onbedrukte memoblokjes, notitieblokken, schrijfblokken en kubusblokken bestelt. U doet dat nergens voordeliger, sneller en gemakkelijker. Want behalve webshop zijn we ook gewoon dienstverlener. Specialisten met een telefoonnummer. We verwachten niet dat het nodig is, maar u kunt ons altijd bellen met vragen over uw order.

En wat voor de meeste van onze klanten de doorslag geeft: de kwaliteit is top. Neem één van onze producten onder de loep en u ziet het meteen. Haarscherp bedrukt, kaarsrecht gesneden, hoogwaardig gelijmd. Met uitstekende schrijf- en plakeigenschappen. Ga daarom snel naar het bestelmenu, vraag uw product aan en u krijgt razendsnel uw product op maat. 

Bestellen bij Memoblokken.nl, da's een en al voordeel

Wilt u snel en gemakkelijk bedrukte memoblokjes en schrijfblokken bestellen? Of heeft u meer baat bij notitieblokken of kubusblokken? Memoblokken.nl levert zelfklevende memoblokjes, schrijfblokken, notitieblokken én kubusblokken naar keuze bedrukt met uw logo of tekst óf onbedrukt. Bestellen bij Memoblokken.nl is één al voordeel:

  • Snelle levering. Memoblokken.nl bedrukt en levert uw memoblokjes, notitieblokken, schrijfblokken en kubusblokken razendsnel. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en een gestroomlijnd bedrijfsproces kunnen we vaak al binnen enkele dagen leveren. Natuurlijk zijn we afhankelijk van uw input en een bruikbaar ontwerp. Daarom helpen we u daar graag bij. De promotionele actie die u vandaag bedenkt, is volgende week een groot succes! 
  • Ook onbedrukt leverbaar. De topkwaliteit zelfklevende memoblokjes van Memoblokken.nl zijn ook gewoon onbedrukt leverbaar. Dus ga niet meer naar dure groothandels en bestel gewoon makkelijk online. Onze onbedrukte zelfklevende memoblokjes zijn in vele kleuren beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Gratis ontwerp van de bedrukking als u bij ons besteld. Hebt u niet de kennis, creativiteit en/of software om een aansprekende lay-out te ontwerpen? U kunt dat overlaten aan Memoblokken.nl. Wij maken een krachtig ontwerp, gebaseerd op uw logo, huisstijl en promotionele wensen. We verzekeren u: voor ons is het ontwerp van een zelfklevend memoblokje, schrijfblok, notitieblok of kubusblok niet nieuw…
  • Scherpe lage prijs. Efficiency. Dat is de kracht van Memoblokken.nl. En dat vertaalt zich in de scherpste prijzen ooit. U betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Wij houden niet van af en toe een hoge korting. In onze filosofie krijgt u altijd de maximale korting. Bij elke oplage. Profiteer van de laagste prijs! 
  • Topkwaliteit. Bij Memoblokken.nl hebben we een aantal voorwaarden gesteld aan de kwaliteit. Strenge voorwaarden, zoals een uitstekende lijmhechting, goede kleefeigenschappen, een haarscherpe bedrukking, een comfortabele schrijfbaarheid en voldoende inkthechting. We hebben hiervoor de beste materialen en processen geselecteerd. Het resultaat? Topkwaliteit memoblokjes, schrijfblokken, notitieblokken en kubusblokken tegen de laagste prijs. 
  • Aflopende bedrukking mogelijk. Bij het ontwerp van de bedrukking hebt u nauwelijks beperkingen. Waarom zou u een royale marge aan de zijkanten moeten hanteren? Laat uw creativiteit de vrije loop. Wij kunnen uw zelfklevende memoblokjes, schrijfblokken en notitieblokken aflopend (dus helemaal tot aan de rand) bedrukken.  Dat biedt fantastische mogelijkheden voor het design. Bij een aflopende bedrukking aan de lijmzijde moet u wel rekening houden met een verminderde hechting van het papier. Dit heeft te maken met het mengsel van lijm en inkt.    
  • Gemakkelijk betalen. Betalen is bij Memoblokken.nl net zo gemakkelijk als bestellen. U betaalt bij uw bestelling via een factuur die u bij de levering ontvangt of vooruit. Dat is comfortabel én het maakt een snelle order mogelijk. We nemen uw order namelijk direct in behandeling, zonder eerst uw betaling af te wachten. Een kwestie van kwaliteit en van vertrouwen.
190