Memoblokken.nl garandeert topkwaliteit

Memoblokken.nl is de goedkoopste aanbieder van gepersonaliseerd drukwerk zoals zelfklevende memoblokjes, notitieblokken, schrijfblokken en kubusblokken. Daar maken we geen geheim van. Maar wat u ook zou moeten weten: we zijn de beste. In service, in flexibiliteit, in snelheid,  in klantgerichtheid, in aandacht. Maar ook in lijmprocédé, grafische afwerking en papierkwaliteit. Kortom: in kwaliteit. We gaan voor topkwaliteit. 


Een lijmprocédé waarover nagedacht is
Lijm is een belangrijk onderdeel van uw zelfklevend memoblokje. U ziet het niet, u merkt het wel. De lijm verandert losse vellen in een memoblokje en geeft bovendien de afzonderlijke blaadjes hun klevende eigenschap. Memoblokken.nl heeft hiervoor een lijmprocédé uitgedacht dat topkwaliteit garandeert. Dat begint al bij de voorbehandeling van het papier, vergelijkbaar met het aanbrengen van een primer. Een industriële lijmdoseerinstallatie brengt de lijm aan. Door de opvallend zorgvuldige dosering gaan de zelfklevende memoblokjes van Memoblokken.nl niet lekken (lijmklodders door teveel lijm) of loslaten (te weinig hechting door te weinig lijm). In ons laboratorium ontwikkelen en testen we lijmrecepten die de beste eigenschappen hebben.

Een haarscherpe rand zonder rafels
De zelfklevende memoblokjes, schrijfblokken, notitieblokken en kubusblokken worden na het bedrukken op maat gesneden. Dat is een nauwkeurig werkje. Als de kleinformaat vellen gaan schuiven, is de snijrand onregelmatig en rafelig. Daarom werken we met uiterst geavanceerde snijmachines die uitgerust zijn met hydraulische stansmessen. Ze werken tot op de honderdste millimeter nauwkeurig en snijden uw blokken haarscherp. Voor ons vanzelfsprekend, voor u goed om te weten.

Drukwerk van het beste papier
Memoblokken.nl maakt al haar zelfklevende memoblokjes, schrijfblokken, notitieblokken en kubusblokken van licht houthoudend papier. Zoals u weet, is hout (eigenlijk: houtslijp) een belangrijke grondstof voor papier. Het nadeel van houtslijp is dat het papier snel kan gaan vergelen. Daarom hebben we gekozen voor een zware kwaliteit 80 grams papier dat slechts weinig hout bevat. Papier dat zich uitstekend laat lijmen en voldoende dichtheid biedt. Dat is nodig voor een kwalitatief goede bedrukking en het beschrijven van de notitievellen.

257